Станислав Слави Трифонов отново критикува политиците в България, част от които

...
Станислав Слави Трифонов отново критикува политиците в България, част от които
Коментари Харесай

Политиката у нас е тъпо шоу на аматьори, некадърници и хора без морал

Станислав " Слави " Трифонов отново подлага на критика политиците в България, част от които пробва да стане и самият той. Трифонов основа своя партия " Няма такава страна ", която към момента не получава регистрация, напусна bTV, където водеше свое шоу, и пусна своя телевизия " 7/8 ". Ето какво написа доскоро той на профила си във " Facebook " (без редакторска намеса):

 

" Гледах по една телевизия един господин, който се упражняваше върху моите “политически упоритости ” и ми направиха усещане неговите думи. Той сподели: " Политиката не ви е шоу, господин Трифонов ”. Лелеее. И се замислих дали е прав?

От една страна ми се коства, че в действителност политиката в България е шоу, единствено че едно жалко шоу, което се прави от дилетанти, некадърници и хора с безспорна липса на морал.

От друга страна, доста постоянно слушам сходни хора да прибавят към моето име определението “шоумен ”, ясно намеквайки, че не може някакъв шоумен да се занимава с политика.

Тогава си споделих - значи, пожарникар може, а шоумен не може. Че Бойко Борисов да не би да се е родил министър-председател? Преди 9 години същият този господин трябваше да каже: “Политиката да не ви е пожарна, г- н Борисов ”. Опс, извинявайте, господин Борисов беше телохранител. Тогава: “Политиката да не ви е охранителна компания, господин Борисов. ”

А Иван Костов беше учител. Господинът трябваше да каже: “Политиката да не ви е студент, господин Костов ” и т. н.

Така че, уважаеми един господин, следващият обяснявайки какво мога и какво не мога да направя, какви качества имам или нямам, каква опасност съм или не съм за сегашната политическа система, убеждавам ви от опит, че политиката, шоуто, пожарната, университетът са такива, каквито си ги създадем. И почтено казано - съгласно мен сте малоумен и ви е боязън. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР